Onze visie

BvDA faciliteert ervaringsuitwisseling en kennisopbouw onder bedrijven die zich inzetten voor duurzaam afvalbeheer.

De primaire focus is op gespecialiseerde afvalverwerkende bedrijven die state-of-the-art inzichten en technologie aanwenden. De link tussen afval en materialen wordt hierbij steeds belangrijker.
Omwille van de inhoudelijke meerwaarde richt BvDA zich ook tot andere gespecialiseerde bedrijven (bv. studiebureaus, labo's, advocatenkantoren,…) die een rol spelen binnen de waardeketen van het afval- en materialenbeheer.

BvDA organiseert ontmoetingsmomenten voor de leidinggevenden van de bedrijven.

Het gaat om zowel informele bijeenkomsten (al of niet peer2peer of met sprekers) als bedrijfsbezoeken en studiereizen. Indirect is BvDA een waardevol en preferent aanspreekpunt voor informatie en kennis over afvalbeheer in Vlaanderen, bekeken vanuit het netwerkbrede perspectief.

Lees meer >
 • 1

  Missie

  We willen een netwerk vormen van bedrijven waarbij ervaringsuitwisseling en kennisopbouw inzake afval- en materialenbeheer centraal staan.

 • 2

  Strategie

  Om de missie en de visie vorm te geven worden de optimalisatie van het 'format' van de netwerking en het creëren van toegevoegde inhoudelijke waarde vooropgesteld:

 • 3

  Waarden

  BvDA hecht belang aan de volgende kernwaarden bij de realisatie van de missie; Collegialiteit, professionalisme en duurzaamheid.

Onze leden

Momenteel zijn er 41 leden (40 effectieve leden en 1 erelid). U kan de ledenlijst en vervolgens de individuele fiches van de leden raadplegen.

Lees meer

Agenda en nieuws

Ontdek het meest recente nieuws en bekijk de agenda van dit jaar.

 

Ontdek meer

Neem contact op

Wil u meer informatie over BvDA of heeft u specifieke vragen, dan kunt u steeds het conctactformulier invullen.
 

Naar het formulier